Hulpmiddelen voor jong en oud,
om te kopen, huren of lenen

Als VIP
altijd 10% korting

Ik wil VIP worden!

Uitleen van hulpmiddelen

Heeft u een (medisch) hulpmiddel nodig? Bij De-Zorgwinkel kunt u deze (in veel gevallen) gratis lenen: de zorgverzekeraar vergoedt de kosten vanuit de basisverzekering. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen alles voor u! Het enige dat wij nodig hebben zijn de gegevens en de zorgverzekeringspas van de persoon waarvoor de hulpmiddelen nodig zijn.

Welke hulpmiddelen kunt u lenen?

  • Stoelen (trippelstoelen, rolstoelen, gipslades voor de rolstoel)
  • Bedden en toebehoren (dekenbogen, bedtafels, bedbeugels, rugsteunen)
  • Anti-Decubitusmaterialen tegen doorliggen (AD matrassen, AD zit- en ligkussen)
  • Transfermiddelen (tilliften, draaischijven, sta-op hulpmiddelen, drempelhulpen, glijzeilen)
  • Badkamer- en toilet (zoals douche-/toiletstoelen, ondersteken, toiletverhogers, badplanken)

De-Zorgwinkel heeft met alle zorgverzekeraars afspraken over het gratis lenen van hulpmiddelen. Bent u benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Snelle levering

U kunt de meeste hulmiddelen direct ophalen in De-Zorgwinkel aan de Hoofdstraat 142 te Epe.  U ontvangt uitgebreid uitleg over elk hulpmiddel dat u leent.

Indien u het hulpmiddel niet op kunt halen, wordt het hulpmiddel de volgende dag kosteloos bij u aan huis geleverd. Ook spoedleveringen (op dezelfde dag) zijn kosteloos.

Wij bellen u kort voor aankomst, zodat u weet dat wij eraan komen. U kunt dan eventueel één van uw huisgenoten, buren of een verzorger tijdig informeren en veilig de deur (laten) opendoen. Wij verzorgen de plaatsing en installatie van uw product en geven u uitleg over de juiste werking ervan.

Wilt u kosteloos een hulpmiddel via de zorgverzekering lenen? Bel of mail met De-Zorgwinkel.

Gratis loophulpmiddelen voor VIP abonnees

Loophulpmiddelen zoals rollators, (elleboog)krukken, looprekken worden niet meer vergoed door zorgverzekeraars. VIP abonnees van De-Zorgwinkel kunnen deze hulpmiddelen kosteloos lenen.