Hulpmiddelen voor jong en oud,
om te kopen, huren of lenen

Als VIP
altijd 10% korting

Ik wil VIP worden!

Wat is outlet?

Bij outlet worden (merk-)hulpmiddelen verkocht tegen lagere prijzen. Vaak gaat het hierbij om een verouderd hulpmiddel of een hulpmiddel dat door familie of nabestaanden aangeboden wordt aan De-Zorgwinkel omdat het niet meer wordt gebruikt. De-Zorgwinkel beoordeelt of voor een hulpmiddel een tweede leven mogelijk is en neemt de zorg op zich om het product voor derden door te verkopen.

Hoe werkt het?

U heeft mogelijk een product dat u graag wilt verkopen. U komt met het product naar De-Zorgwinkel toe en gekeken wordt of het product voor de outlet in aanmerking komt.

Wij zullen het product bekijken en testen, ook controleren wij het op echtheid, werking en checken eventuele schades. Daarna gaan wij over naar verkoop-waardebepaling. Samen met u maken we een contract op waar duidelijke afspraken worden gemaakt over verdeling van het verkoopbedrag. Tevens zal de duur worden afgesproken van het contract. Nadat beide partijen het eens zijn wordt er getekend en gaat
De-Zorgwinkel aan het werk om uw product zo snel mogelijk te verkopen. De duur wordt maximaal aangegaan voor 6 maanden.

Waarom zou ik mijn product via De-Zorgwinkel verkopen?

De-Zorgwinkel heeft een breed netwerk, daarom zult u sneller uw product verkopen. Wij nemen de tijd en moeite om het op een juiste plek met zorg te verkopen. U hoeft enkel te wachten tot de eventuele verkoop is gedaan. Wij handelen alles administratief af voor u, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Bekijk ook de ‘Algemene Voorwaarden Consignatie’.